Για 3η χρονιά, το περιοδικό «σελφ σέρβις» και η Boussias διοργανώνουν το Convenience Retailing Conference, ένα ψηφιακό συνέδριο αφιερωμένο στη μικρή λιανική τροφίμων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, εκπρόσωποι επιχειρήσεων λιανικής και χονδρεμπορίου τροφίμων, στελέχη της βιομηχανίας ταχυκίνητων προϊόντων, διεθνείς ομιλητές και Έλληνες ερευνητές τοποθετούνται σχετικά με τους τρόπους ανάπτυξης του συγκεκριμένου, πολλά υποσχόμενου τομέα της λιανικής στην απαιτητική εποχή μας.

Ενδεικτικά, νέες ιδέες που υλοποιούνται διεθνώς, κυρίως με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών, παρουσιάζονται από τον Chris Noice, Director of Communications, Association of Convenience Stores, του Συνδέσμου Convenience Καταστημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου, και τον Alex Sophocleous, Head of Marketing & Partnerships της AiFi, μιας εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών που προσφέρουν λύσεις τεχνητής νοημοσύνης στην Ευρώπη, με την αξιοποίηση των οποίων υλοποιείται η υποδομή για λειτουργία ακόμη και μικρών καταστημάτων χωρίς ταμεία.

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθεί πάνελ για τις προκλήσεις του κλάδου και για τα πλάνα ανάπτυξης της δραστηριότητας των επιχειρήσεων, καθώς και ομιλίες με θέμα τους τρόπους ανάπτυξης των πωλήσεων, την εξέλιξη των αγοραστικών και καταναλωτικών αναγκών, αλλά και τα νέα εργαλεία καταγραφής τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.convenienceretailingconference.gr.