Το ένατο forum «Women in Business | Together to the next level» διοργανώνει hybrid, την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο ΝJV Athens Plaza, η Icap Crif. Συντονίστρια του συνεδρίου, με θέμα τη γυναικεία ηγεσία και επιχειρηματικότητα στη σύγχρονη εποχή, θα είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, Επικοινωνιολόγος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Θα συζητηθούν οι επιτυχημένες πολιτικές και παρεμβάσεις για την ενίσχυση του γυναικείου κεφαλαίου στις επιχειρήσεις και success stories στρατηγικών ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας, ενώ θα περιλαμβάνεται ειδική ενότητα επαγγελματικής εκπαίδευσης για την ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα στη διαχείριση κρίσεων» σε συνεργασία με τον οργανισμό Women on Top.

Διακεκριμένος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Tράπεζα Αττικής, χορηγοί οι La Vie En Rose, MMBS SA, Καφφέ ΑΕ και Li-la-lo και υποστηρικτές οι Giochi Preziosi και Holland & Barrett. Σημειώνεται ότι η Icap Crif υποστηρίζει τον πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».