Τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, ανακοινώνονται τα 100 κορυφαία εστιατόρια τα οποία διακρίνονται φέτος στον θεσμό Restaurant 100 Awards, τον οποίο διοργανώνει, για 5η συνεχή χρονιά, το Hotel & Restaurant της Boussias με χορηγό την Delifrance.

Λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών της προηγούμενης χρονιάς, οι φετινές κατηγορίες βράβευσης έχουν τροποποιηθεί ως εξής: «Top 20 Chefs», «Top 20 New Restaurants», «Top 20 All-Τime Classic Restaurants», «Top 10 Feel-Good Restaurants», «Top 10 Out of the Box Dining Experiences», «Top 10 Wine & Drinks Culture» και «Top 10 Streetfood».

Η τελετή απονομής, με θέμα «Ιστορίες Καραντίνας», θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, όπου 10 chefs θα μοιραστούν επί σκηνής μια προσωπική ιστορία που βίωσαν στο εστιατόριο ή την κουζίνα τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και το μάθημα που άντλησαν από αυτήν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Restaurant 100 Awards στην ιστοσελίδα των βραβείων, www.restaurant100.gr.