Το Vodafone TV παρουσίασε τους τρεις ηθοποιούς οι οποίοι θα δανείσουν τη φωνή τους στον Pablo και τους φίλους του στο πλαίσιο της δεύτερης σεζόν της ομώνυμης σειράς «Pablo», η οποία προβάλλεται από το Vodafone TV.

Η σειρά, η οποία ήταν υποψήφια για Bafta και βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Προσχολική Σειρά» στα Broadcast Awards 2019, έχει στόχο να αναδείξει τη διαφορετικότητα και να εξερευνήσει το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους.

Στον 2ο κύκλο, κάθε επεισόδιο θα διαρκεί περίπου 10’ και θα διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια. Στον κύκλο αυτό, ο Απόστολος Μητρέλης θα δανείσει τη φωνή του στον Pablo, η Μέλανη Ζαχαριάδη στο Λάμα και ο Κωνσταντίνος Χατζιάρας στην Καμηλοπάρδαλη.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Vodafone TV στις 2 Απριλίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, με 52 ξεχωριστά επεισόδια. Η μεταγλώττιση θα γίνει στα Authorwave Studios με σκηνοθέτρια τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου.