Εταιρική επικοινωνία, Monitoring και Reporting, public και media relations, brand ambassadorship
Η Whatever Works Agency εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Knowcrunch, διεθνή οργανισμό που παρέχει courses, certificates & diplomas με εξιδείκευη στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing.

Η Whatever Works έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, την παραγωγή  και την υλοποίηση της εταιρικής επικοινωνίας, Monitoring και Reporting, public και media relations, δημοσιεύσεις σε sites, blogs, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά, εφημερίδες, καθώς και τα προγράμματα brand ambassadorship και influencers. Η Whatever Works είναι ένα marketing agency που προτείνει νέους τρόπους επικοινωνίας και συνεργάζεται με brands της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς.

H Knowcrunch βοηθά στην κατανόηση όλων των εργαλείων που απαιτούνται στην αγορά, υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες ενισχύοντας τις δεξιότητες των υπαλλήλων, διδάσκοντας στρατηγικές στον πραγματικό κόσμο για την επιτυχή λειτουργία, εστιάζοντας στον τρόπο παραγωγής των αποτελεσμάτων. Παρέχει δημόσια και ηλεκτρονικά μαθήματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρήσεων, marketing και ψηφιακού marketing, και εξατομικευμένα προσαρμοσμένα προγράμματα εταιρικής κατάρτισης.