Παροχή υπηρεσιών Επικοινωνίας και Public Affairs
Την Touchpoint Strategies επέλεξε η Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, ως στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα Επικοινωνίας και Public Affairs.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει η Touchpoint Strategies περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση της επικοινωνιακής στρατηγικής της Janssen Ελλάδος, την ενίσχυση της εταιρικής της φήμης μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος media και stakeholders relations, καθώς και την υποστήριξη των brands της εταιρείας.

Η Κέλυ Σταυροπούλου, Communications & Public Affairs Specialist της Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία αυτή, μέσα από την οποία φιλοδοξούμε στην ενδυνάμωση της επικοινωνιακής μας στρατηγικής που σχετίζεται με το αποτύπωμα της Janssen στην ελληνική κοινωνία, στην οικονομία και στην προσφορά στον Έλληνα ασθενή».

Ο Ντίνος Αδριανόπουλος, General Manager Touchpoint Strategies, ανέφερε: «Αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή που η Janssen Ελλάδος, εταιρεία της Johnson & Johnson, εμπιστεύτηκε την Touchpoint και την εμπειρία που διαθέτουμε στη διαχείριση εταιρειών από τον κλάδο του φαρμάκου».