Την Τρίτη 24 Απριλίου η Τελετή Απονομής
Στην τελική ευθεία μπήκαν τα Corporate Affairs Excellence Awards, με την τελετή απονομής της 5ης διοργάνωσης να πραγματοποιείται την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Gazoo.

Ο θεσμός εντάσσεται στις δράσεις του TEYΠ της ΕΕΔΕ από το 2012 και αναδεικνύει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των CAEA, Έλλη Παναγιωτοπούλου, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΥΠ, δήλωσε: «Η διαδικασία της βράβευσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον κλάδο των Εταιρικών Υποθέσεων, που διαρκώς διεκδικεί μεγαλύτερο ρόλο στη λήψη αποφάσεων στις επιχειρήσεις, αλλά και για τα στελέχη του.

Η προβολή των βέλτιστων πρακτικών δίνει έμπνευση στην αγορά συνολικά και ανεβάζει τον πήχη για την επόμενη χρονιά. Κάθε έργο που αναδεικνύεται αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά μιας ομάδας ανθρώπων. Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις, αυτή η ‘‘ηθική δικαίωση’’ είναι συχνά ανεκτίμητη. Παράλληλα, σε επίπεδο επιχείρησης, το μεγαλύτερο όφελος είναι τόσο η δυνατότητα επικοινωνιακής αξιοποίησης της βράβευσης προς όλους τους εξωτερικούς stakeholders, όσο και η ανάδειξη του ρόλου των Εταιρικών Υποθέσεων στο εσωτερικό της επιχείρησης». Αναλυτικές πληροφορίες για τον θεσμό στο www.caea-eede.gr.