Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου γραφείων

Ο νέος σχεδιασμός δημιουργεί μία συνολική εμπειρία για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Abbvie, με λιτή γραφή, έμπνευση από το χώρο της βιοτεχνολογίας και επιπλέον καινοτόμα στοιχεία, όπως η καλλιτεχνική τοιχογραφία με έντονα χρώματα και χαρακτήρα mural street art που προτάσει την αναγκαιότητα της πρωτοτυπίας και της σκέψης «out of the box».Με το concept «Μικρόκοσμος – Μακρόκοσμος» η Red Design δημιούργησε ένα συνεκτικό σχεδιαστικό ιστό από αφαιρετικά σχήματα που προσομοιάζουν με το ανθρώπινο κύτταρο, αξιοποιώντας την οπτική του μικροσκοπίου. Ταυτόχρονα, έδωσε στις αίθουσες συναντήσεων ονόματα που συνδέουν το Μικρόκοσμο με το Μακρόκοσμο, από το πιο μικρό στοιχείο, τον πυρήνα  «Core», στο κύτταρο «Cell» έως την ολότητα του σύμπαντος «Cosmos». Το εταιρικό motto της abbvie «together we transform people’s lives» που δεσπόζει τρισδιάστατο στον τοίχο υποδοχής, επικοινωνωνεί άμεσα και δυναμικά τη φιλοσοφία της εταιρείας, όπως και ο συνολικός σχεδιασμός.