Ως Chief Strategy Officer και μέλος του ΔΣ
Στο δυναμικό της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας Pitch προστίθεται ο Μήνας Μαυρικάκης, ως Chief Strategy Officer και μέλος του ΔΣ.

Ο κύριος Μαυρικάκης διετέλεσε Διευθυντής Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ από το 2007 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων. Έχει αναλάβει ποικίλες και πολυβραβευμένες δράσεις όπως το λανσάρισμα των μαρκών Fischer, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ιόλη και της ελληνικής μπίρας Άλφα στην Ελληνική αγορά. Στις επιτυχίες του περιλαμβάνεται και η μάρκα Heineken, την ευθύνη της οποίας είχε για αρκετά χρόνια, καθώς και η χορηγία της μάρκας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pitch, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Pitch είναι μία πολυσυλλεκτική ομάδα, με στελέχη προερχόμενα από εταιρείες επικοινωνίας και διαφημιζόμενους. Αυτός ο συνδυασμός επαγγελματικών εμπειριών είναι σημαντικό διαφοροποιό στοιχείο, απαραίτητο για τη σωστή διαχείριση, κατανόηση και υλοποίηση πολύπλοκων προγραμμάτων επικοινωνίας. Η προσθήκη του κυρίου Μαυρικάκη έρχεται να συμβάλλει σημαντικά προς αυτήν κατεύθυνση. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει».