Σε συνεργασία με την Omnicliq προχώρησε η G4S, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και δημιουργός της λύσης smart security G4S iTOS.

To digital marketing της λύσης G4S iTOS.

Σε συνεργασία με την Omnicliq προχώρησε η G4S, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και δημιουργός της λύσης smart security G4S iTOS. Συγκεκριμένα, η ανάγκη δημιουργίας νέων πωλήσεων, σε συνδυασμό με το ανταγωνιστικό digital περιβάλλον, οδήγησε στη συνεργασία με την Omnicliq, μία βραβευμένη ομάδα νέων ανθρώπων με εμπειρία στο performance digital marketing.

Η εμπλοκή της Omnicliq δεν περιορίζεται στη διαχείριση των digital media. «Τo G4S iTOS είναι για εμάς μία πολύ καλή ευκαιρία για να εφαρμόσουμε καινοτόμες ιδέες για το οικοσύστημα του digital business», αναφέρουν οι ιδρυτές της Omnicliq, Φάνης Βαχάρης και Δημήτρης Μπαχτσεβάνης. Μεταξύ των άλλων, θα εφαρμοστούν λύσεις που περιλαμβάνουν business analytics, digital automations και machine learning.

«Στην Omnicliq βρήκαμε κάτι περισσότερο από έναν συνεργάτη που θα φροντίζει για εμάς τα digital media. Στη μέχρι στιγμής συνεργασία έχουμε ήδη συναισθανθεί ότι πρόκειται για μια ομάδα εξαιρετικά ευφυών ανθρώπων με πάθος για αυτό που κάνουν και εξαιρετική γνώση της αγοράς.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για το σύντομο χρονικό διάστημα που δουλεύουμε μαζί, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί μια αμοιβαία αίσθηση εμπιστοσύνης που βασίζεται στην εξαιρετική τους πρόσθεση να μοιράζονται ανοικτά μαζί μας τα μυστικά της δουλειάς τους. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με πολλές και συνεχείς επιτυχίες!», δήλωσε ο Δημοσθένης Τριλίβας, G4S iTOS Sales & Product Manager.