Δημιουργία νέου καταστήματος στη Λευκωσία

Το κατάστημα βρίσκεται στη Λευκωσία, στην οδό Μνασιάδου και διαθέτει τις συλλογές από τις σειρές Lollita και Light Luxuria. Η Galerie Tsangarakis, με 22 χρόνια δραστηριότητας στην αγορά, διαθέτει επίσης έξι καταστήματα στην Αθήνα και δύο στην Μύκονο. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Ιουλίου.

VARSOS CATERING-ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
Η εταιρεία Βάρσος Catering ΑΒΕΕ δημιουργεί το πρώτο κατάστημα Buffet by Varsos Catering στο εμπορικό κέντρο Avenue. Η καινοτομία του Buffet συνίσταται στο ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, με ένα συγκεκριμένο τίμημα, να επιλέξει ό,τι θέλει, όσο θέλει και όσες φορές επιθυμεί από τo μπουφέ ζεστών φρεσκομαγειρεμένων εδεσμάτων και κρύων δροσερών σαλατών.

ΟΤΕ- ΧΟΡΗΓΙΑ
Το Cirque du Soleil με την παράσταση Alegria, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του ΟΤΕ, από τις 3 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Ο ΟΤΕ έχει εξασφαλίσει έκπτωση 30% για τους πελάτες του, σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων για μία αποκλειστική παράσταση στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση τα εισιτήρια, με την επίδειξη του λογαριασμού σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός.