Η Intrasoft International ανέλαβε δύο έργα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς χρήστες (EUSS) στους τομείς του ψηφιακού εργασιακού χώρου (Digital Workplace, DWP) (Lot1) και των πληροφοριακών συστημάτων (Lot2).

Ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε σχετικά: «Ανακοινώνουμε σήμερα με μεγάλη χαρά και περηφάνεια δύο νέα, πολύ σημαντικά έργα που μας εμπιστεύεται η DIGIT. Από μόνο του το μέγεθος των δύο έργων, που ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο ευρώ, σηματοδοτεί την είσοδο της Intrasoft σε μία νέα εποχή, καθώς αναπτυσσόμαστε συνεχώς για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τα επιχειρηματικά σχέδια των πελατών μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε εμάς και τους συνεργάτες μας για ακόμη μια φορά, για να ηγηθούμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό νευραλγικών υπηρεσιών πληροφορικής, που χρησιμοποιούνται από δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία μας σε θέματα τεχνολογίας και η βαρύτητα που δίνουμε στην εμπειρία του χρήστη θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε στις προσδοκίες του πελάτη μας».