Δημιουργείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Digital Ad Sales & Marketing παγκοσμίως
Η Internet Media Services (IMS), θυγατρική της Sony Pictures Television Networks και μία από τις μεγαλύτερες Digital Ad Sales & Media Buying εταιρείες της Λατινικής Αμερικής, ανακοίνωσε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Httpool, του διεθνούς Cross Channel Ad Network με παρουσία στην Κεντρική Ευρώπη και Ασία.

Η ένωση των δύο ομίλων δημιουργεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως στον τομέα του Digital Ad Sales και Marketing. «Σε μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά, η συνένωση του ομίλου της Httpool με την IMS είναι ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας. Σύντομα θα φέρουμε στην Ελλάδα νέα μέσα, νέα τεχνολογία και πρωτοποριακές λύσεις που θα βοηθήσουν τους συνεργάτες μας να υλοποιήσουν επικοινωνίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Επιπροσθέτως, η ανοικτότητα της επικοινωνίας που μοιραζόμαστε σαν αξία με την IMS, θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση σε γνώση, δημιουργικότητα και best practices από όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Βαγγέλης Ματιάτος, Managing Director της Httpool Hellas. Από κοινού οι δύο όμιλοι εξυπηρετούν περισσότερες από 6.000 διαφημιστικές και brands, αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά το Twitter, το LinkedIn, το Spotify, το WeTransfer και περισσότερα από 5.000 διεθνή και τοπικά μέσα σε 30 χώρες.