Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ketchum
Η IKON του BBDO Communications Group αναλαμβάνει την επικοινωνία της Discovery Communications για την αγορά της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα αφορά στην εταιρική και προϊοντική επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις, γραφείο τύπου, media και stakeholders relations και άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες και ουσιαστικά εγκαινιάζει τη συνεργασία μεταξύ της ΙΚΟΝ και της Ketchum, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η Discovery Communications είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός προγράμματος στον κόσμο, με μία σειρά premium σημάτων ντοκιμαντέρ, lifestyle, παιδικών και αθλητικών προγραμμάτων, όπως το εμβληματικό  Eurosport, το οποίο είναι και «το σπίτι» των Ολυμπιακών Αγώνων για ολόκληρη την Ευρώπη.

Μεταξύ των διεθνώς αναγνωρίσιμων προγραμμάτων της είναι επίσης τα Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Science και Turbo / Velocity, καθώς και το OWN: το Oprah Winfrey Network στις ΗΠΑ και το Discovery Kids στη Λατινική Αμερική. Τα προγράμματα της Discovery εκτείνονται πέρα από την παραδοσιακή τηλεόραση σε όλες τις οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων TV Everywhere, όπως το πακέτο GO και το Discovery Kids Play, τις υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης over the top όπως το Eurosport Player, τις ψηφιακές πρώτες μεταδόσεις και βίντεο κοινωνικής δικτύωσης από το Group Nine Media, καθώς και την αφήγηση εικονικής πραγματικότητας μέσω του Discovery VR.