Συγκέντρωσε στελέχη της McDonald’s από 6 χώρες
Η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, επέλεξε την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο Communication Day.

H εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στο Westin’s Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία, συγκέντρωσε περισσότερους από 400 ανθρώπους από όλες τις αγορές της Premier Capital, Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Jo Sempels, McDonald’s Corporation’s Vice-President Foundational Markets Europe.

Με θέμα «Together Towards Tomorrow», στο Communication Day φέτος υπογραμμίστηκαν τα επιχειρηματικά οφέλη από την ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασίας μεταξύ των χωρών, καθώς οι ομάδες της Premier Capital εργάζονται για να αναδείξουν την εμπειρία McDonald’s στις αγορές.

Όλες οι χώρες έθεσαν τους στόχους τους για το 2019, δίνοντας έμφαση στην επένδυση και την εκπαίδευση προς το καινοτόμο μοντέλο υπηρεσιών της McDonald’s, «Experience of the Future». Σε αυτό περιλαμβάνονται δράσεις καινοτομίας, όπως εφαρμογές για κινητά, υψηλής λειτουργικότητας kiosk αυτόματων παραγγελιών, εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service) με ειδική τεχνολογία για τον πελάτη και McDelivery.