Τον σχεδιασμό του νέου website του εμπορικού τμήματος
Η DigitalWise ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου website του Εμπορικού τμήματος της Κυπριακής Πρεσβείας (www.cyprustradecenter.gr), με σκοπό τη δημιουργία ενός user friendly ιστότοπου, που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις εμπορικές σχέσεις Κύπρου - Ελλάδας.

Στόχος του Εμπορικού τμήματος είναι η προβολή, προώθηση, επέκταση και διαφοροποίηση των εξαγωγών κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών στην ελληνική αγορά. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις ανωτέρω δράσεις, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του τμήματος, για τις εισαγωγές – εξαγωγές, οικονομικά στοιχεία, εκθέσεις, εκδηλώσεις.

Επίσης, μπορούν να βρουν συγκεντρωτικούς καταλόγους με τα Εμπορικά τμήματα, τις Πρεσβείες και Ύπατες Αρμοστείες και τα Γενικά Προξενεία, ανά τον κόσμο. Αναδεικνύοντας τον διεθνή χαρακτήρα του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου Αθηνών, ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές, προσφέροντας στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία.