Την εταιρεία Curious Ahead του ομίλου V+O επέλεξε η Desserta Hellas, ως στρατηγικό συνεργάτη για την digital & social επικοινωνία του brand γαλακτοκομικών Alpiland. Συγκεκριμένα, η Curious Ahead αναλαμβάνει όλη την digital στρατηγική και επικοινωνία του brand στο διαδίκτυο, τη δημιουργία engaging περιεχομένου σε όλα τα digital touchpoints, καθώς και του performance marketing με στοχευμένες digital media καμπάνιες.

Στόχος της Curious Ahead είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ολιστικού επικοινωνιακού πλάνου και η δημιουργία μίας ενιαίας εταιρικής ταυτότητας μέσα από μία φρέσκια προσέγγιση, αναδεικνύοντας την ιστορία του Alpiland αλλά και των χαρακτηριστικών του.

Η Τάνια Γιακουμάκη, Γενική Διευθύντρια της Curious Ahead, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που το Alpiland αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και θα βάλουμε όλη μας τη στρατηγική σκέψη και δημιουργικότητα για να υποστηρίξουμε επάξια τόσο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του αλλά και τις αξιέπαινες αρχές λειτουργίας της εταιρείας».

O Θανάσης Πλατανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Desserta Hellas, προσθέτει για τη συνεργασία: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Curious Ahead στην οικογένεια Alpiland, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και επικοινωνία του brand. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για τα Alpiland με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και στόχο να διαδοθεί ευρύτερα το όραμα και οι αξίες του brand».