Το ελληνικό boutique PR agency Concept Communication Strategies αναλαμβάνει το συνολικό πλάνο Στρατηγικής Επικοινωνίας της Hästens, της σουηδικής εταιρείας κατασκευής κρεβατιών και στρωμάτων πολυτελείας.

Η Hästens ήρθε στην Ελλάδα από την Αφοι Βελιβασάκης ΑΒΕΕ, γνωστή για τα προϊόντα ύπνου Candia, με το άνοιγμα του πρώτου flagship store της Hästens στην Αθήνα.

Η Concept Communication Strategies ανέλαβε το συνολικό πλάνο για την παρουσία του brand στην ελληνική αγορά μέσα από την παροχή υπηρεσιών Στρατηγικής Επικοινωνίας, Media Relations, Social Media Management, Influencers Activation και Event Management.

Η Γιώτα Χουλιαρά, Founder & Managing Director της Concept PR, αναφέρει: «Είναι εξαιρετικά τιμητικό για ένα ελληνικό ανεξάρτητο PR agency να κερδίζει έναν λογαριασμό διεθνούς βεληνεκούς. Η εξειδίκευσή μας στη διαχείριση πολυτελών brands καθιστά την εταιρεία μας
ιδανική για την ανάδειξη της Hästens ως την απόλυτη σύγχρονη επένδυση ευεξίας. Η καμπάνια της Hästens που όλοι απολαύσαμε στις οθόνες μας μέσα από τη δημοφιλή σειρά Emily in Paris έρχεται στην Αθήνα με μήνυμα… Wake Up Athens!».