Η Communication Effect ανέλαβε τον λογαριασμό Δημοσίων Σχέσεων της Bookiply στην Ελλάδα. Η εταιρεία τεχνολογίας Holidu, η οποία ειδικεύεται στα ταξίδια, και η θυγατρική της Bookiply, με έδρα στο Μόναχο, συνεχίζουν την επέκτασή τους, με την Bookiply, μια in-house εταιρεία για λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών για την εμπορία εξοχικών ακινήτων, να ανοίγει νέο γραφείο στην Αθήνα υπό τη διεύθυνση του Μάρκου Καρακώστα.

Επιπλέον, το site για κρατήσεις εξοχικών κατοικιών Holidu, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 15 εκατομμύρια εξοχικές κατοικίες και διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο, είναι πλέον διαθέσιμο και στα ελληνικά με ξεχωριστή επιλογή για τη χώρα. Η Bookiply είναι ένα πρακτορείο παροχής υπηρεσιών για ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών που, εκτός από το εύχρηστο λογισμικό, βασίζεται σε προσωπικές επαφές στον ιστότοπο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών να διαχειριστούν την περιουσία τους και να δημιουργήσουν περισσότερες κρατήσεις με λίγη προσπάθεια.

Yποστηρίζει τους τοπικούς ιδιοκτήτες στη διαχείριση της περιουσίας τους, όπως ροή σε όλες τις μεγάλες πύλες κρατήσεων, συγχρονισμό ημερολογίων και κεντρική διαχείριση πληρωμών. Η Bookiply προσφέρει επίσης στους ενοικιαστές εξοχικών κατοικιών δωρεάν υπηρεσία φωτογραφιών. Από το νέο της γραφείο στην Αθήνα, η Bookiply απευθύνεται κυρίως σε ενοικιαστές εξοχικών κατοικιών στα Ιόνια Νησιά. Με ένα δεύτερο ελληνικό γραφείο, θα ανοίξουν και άλλες περιφέρειες κατά τη διάρκεια του έτους.