Η εκδοτική εταιρεία εκδίδει περιοδικά όπως Athens4U, Πάμε Ελλάδα και Leaders στην Υγεία, καθώς επίσης τα περιοδικά των ναυτιλιακών εταιρειών Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Super Fast Ferries και Speed Travel. Το Athens4U είναι πολυτελές lifestyle περιοδικό που απευθύνεται σε αλλοδαπό κοινό, που είτε έχει επιλέξει την Αθήνα ως τόπο αναψυχής, είτε για να εργαστεί. Το περιοδικό είναι 2γλωσσο, στα ελληνικά και αγγλικά,  με 25.000 τιράζ και διανέμεται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία, Εμπορικά Επιμελητήρια, επιλεγμένα cafe, restaurants καθώς επίσης και στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων, ενώ πωλείται μέσω του ξένου τύπου.

Το Πάμε Ελλάδα είναι πολυτελές μηνιαίο περιοδικό διακοπών και κυκλοφορεί στα περίπτερα, έχοντας κάθε μήνα και ένα διαφορετικό δώρο για τον αναγνώστη. To  «Leaders στην Υγεία» είναι ένα τριμηνιαίο έντυπο, που αποστέλλεται σε 5.000 γιατρούς και επιστήμονες υγείας, φαρμακοβιομηχανίες, καθώς δημόσια και ιδιωτικά θεραπευτήρια και διευθύνεται από επιτελείο Καθηγητών της Ιατρικής.

Τέλος, στο portfolio της Commun1cate εντάσσονται τα Pelagos, On Blue, Route και Speed, τα επίσημα περιοδικά των ναυτιλιακών εταιρειών Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Super Fast Ferries και Speed Travel, αντίστοιχα.