Η Sports United LP και η Brainfood Media προχώρησαν σε συνεργασία για το Enwsi.gr. Με 1,5 εκατ. επισκέψεις τον μήνα κατά μέσο όρο, το enwsi.gr είναι ένα ξεχωριστό case study για τα δεδομένα των αθλητικών sites, καθώς η προσέγγισή του διαφέρει πολύ από αυτή των περισσότερων της κατηγορίας του. Η νέα ιδιοκτησία της Sports United LP το έχει μετατρέψει σε ένα portal, στο οποίο υπάρχει συνεχής ενημέρωση όχι μόνο για ό,τι συμβαίνει στον χώρο των αθλημάτων της ΑΕΚ, αλλά και για την πολιτική, την κοινωνία, το lifestyle, τον αθλητισμό και το στοίχημα.

Πλέον, πέρα από την ενίσχυσή του με αρθρογράφους, το mobile application και τη νέα σχεδίαση, το enwsi.gr επενδύει σε livecast, podcast, ζωντανές εκπομπές με τηλέφωνα, αλλά και παραγωγές θεματικών video, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στα της ενημέρωσης των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά θα καλύπτουν και θέματα που απασχολούν το core κοινό του, δηλαδή τους άντρες.

Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει και την υλοποίηση δημιουργικών ιδεών που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. «Γιατί, αν πλέον έχουν μείνει κάποια site με τα οποία ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας, σ’ αυτά ανήκουν σίγουρα αυτά με τα οποία συνδεόμαστε συναισθηματικά και επικοινωνούμε. Κι αυτό δεν θα είναι απλά η αφορμή, αλλά η βάση για να χτιστούν και παρουσιαστούν πρωτοποριακές, interactive ενέργειες», καταλήγει η εταιρεία.