Υπηρεσίες στρατηγικής ανάπτυξης στο social περιβάλλον και community management

Η συνεργασία αφορά αρχικά τη στρατηγική διαχείρισης της Facebook σελίδας του brand (www.facebook.com/MythosBeerOfficialFanPage), την καθημερινή ενημέρωση του περιεχομένου της κοινότητας καθώς και την ανάπτυξη εφαρμογών, με σκοπό τόσο την αύξηση του engagement μεταξύ των χρηστών όσο και τη δημιουργία  ουσιαστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ της μπύρας Mύθος και των fans της.

Στα πλαίσια αυτά, η Bakers Digital Communication δραστηριοποιείται με μια σειρά ενεργειών οι οποίες θα ενισχύσουν το engagement της σελίδας με το κοινό. «Η ισχυροποίηση της μπύρας Μύθος, μέσω της digital παρουσίας της, το χτίσιμο σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες καταναλωτές της, αλλά και η επέκταση του brand σε νέα κοινά μέσα από τα Social Media, αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Bakers Digital Communication.

Παράλληλα, η διαχείριση ενος τόσο σημαντικού Facebook Community και η χάραξη στρατηγικής για το περιεχόμενο και τις ενέργειές του, αποτελούν μια ακόμα ευχάριστη πρόκληση για εμάς», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Bakers, Ηλίας Παντελόπουλος.