Ο όμιλος υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή του στην Ελλάδα
Ο όμιλος Vodafone επέλεξε την Αθήνα για το ετήσιο διεθνές συνέδριο των ανώτατων εκτελεστικών στελεχών του, δείχνοντας έτσι την μακρόπνοη δέσμευσή του στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, 220 ανώτατα στελέχη του ομίλου συμμετέχουν σε τριήμερο συνέδριο, το οποίο έχει ως στόχο την εξέταση των στρατηγικών προκλήσεων του ομίλου και την επισκόπηση των πρωτοβουλιών και δράσεων που πρέπει να αναληφθούν. Κατά του διάρκεια του συνεδρίου, δεκάδες στελέχη του ομίλου από όλο τον κόσμο εξέτασαν σημαντικά ζητήματα για την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την Ελλάδα και την οικονομία της.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την αναπτυξιακή στρατηγική της Ελλάδας ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον οικονομολόγο Αρίστο Δοξιάδη, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά. Επίσης, στο περιθώριο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου Vodafone, Βιτόριο Κολάο με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Β. Κολάο επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Vodafone τόσο ως στρατηγικού επενδυτή στην ελληνική οικονομία όσο και ως κοινωνικού εταίρου στην Ελλάδα, υπογράμμισε την σημασία των επενδύσεων του ομίλου σε δίκτυα νέας γενιάς στη χώρα, ενώ επισήμανε τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις από τις σύγχρονες ψηφιακές υποδομές που αναπτύσσει ο όμιλος Vodafone.