Σε Divani Caravel και Bergmann Kord Hair Clinics
Στην Ελλάδα θα διεξαχθεί φέτος το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκοσμίου Ινστιτούτου FUE, από Πέμπτη 22 έως και Σάββατο 24 Ιουνίου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις των τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας, με απώτερο στόχο να εμπνεύσει νέες καινοτομίες και ανανεωμένο όραμα, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της ιατρικής. Συγκεκριμένα, οι πλέον φημισμένοι ιατροί στον τομέα της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης θα συγκεντρωθούν για 3 ημέρες στην Αθήνα, διεξάγοντας επιστημονικές διαλέξεις, καθώς και προγραμματισμένες «live» επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).

Οι προγραμματισμένες live μεταμοσχεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών  Bergmann Kord, στις Κεντρικές της Εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι. Οι χώροι των χειρουργείων θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, τόσο των χειρουργικών διαδικασιών, όσο και την εκ του σύνεγγυς παρακολούθησή τους από τις ομάδες των συμμετεχόντων ιατρών.