28 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts της Cosmote, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να γνωρίσουν experts από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή τους.

Μετά την πρώτη ημερίδα της δράσης στην Θεσσαλονίκη, το «Meet The Experts» έρχεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην πρώτη ημερίδα του κύκλου συμμετείχαν περισσότεροι από 400 επαγγελματίες, από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης και του τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ημερίδα της Αθήνας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να δουν την σχετική agenda στο www.growyourbusiness.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα. Στο microsite της δράσης, οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν άρθρα και βίντεο για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Σε επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.