Περισσότερα από 400 ανώτατα στελέχη της PwC από την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, για την ετήσια συνάντηση της ηγετικής ομάδας και υποδοχής των νέων Partners του δικτύου της PwC. H συνάντηση επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και ευκαιρίες του ταχύτατα μεταβαλλόμενου διεθνούς περιβάλλοντος, καθώς και στις ανερχόμενες τάσεις που θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν τον επιχειρηματικό κόσμο και ευρύτερα την κοινωνία.

Η επιλογή της Αθήνας ως πόλη που φιλοξένησε την εκδήλωση, σηματοδοτεί την αναγνώριση της Ελλάδας ως υψηλού ενδιαφέροντος ευρωπαϊκό προορισμό για το δίκτυο της PwC με ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης. Στη διοργάνωση, μεταξύ άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του δικτύου, παρέθεσαν ομιλίες ο Bob Moritz, Πρόεδρος του παγκόσμιου δικτύου της PwC, ο Kevin Ellis, Πρόεδρος της PwC EMEA και Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Μεγάλης Βρετανίας και ο Μάριος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Ελλάδας, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την εξέλιξη της PwC Ελλάδας και τα σημαντικά έργα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί στην εγχώρια αγορά.

Ο Μάριος Ψάλτης τόνισε: «Η επιλογή της Ελλάδας για τη φιλοξενία μιας υψηλού βεληνεκούς εκδήλωσης από το δίκτυό μας, είναι τιμή για εμάς καθώς αντανακλά τόσο τη δυναμική της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο όσο και την ανοδική πορεία της PwC Ελλάδας. Στόχος μας είναι να προβάλουμε και να ενισχύσουμε τη θετική εικόνα της χώρας μας στο δίκτυο της PwC και στις διεθνείς αγορές».