Με επικεφαλής την πρώην senior partner της Grace Blue, Julie Jeantet, το «Executive Search Practice» θα καλύπτει την περιοχή ΕΜΕΑ, με τη Jeantet να έχει ως έδρα τα νέα White City headquarters της Publicis στο Λονδίνο. Η ίδια θα συνεργάζεται στενά με τους ήδη υπάρχοντες senior recruiters, Mary Hurlock-Murphy και Marcus Wainer και θα έχει υπό την εποπτεία της το πρόγραμμα εσωτερικής κινητικότητας για τους επικεφαλής στην εταιρεία.

Θα αναφέρεται στην Severine Charbon, global chief talent officer της Publicis Media, η οποία δήλωσε: «Ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντικό να είσαι ‘‘talent hacker’’, πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να προωθήσουμε τον μετασχηματισμό μας και το να εδραιώσουμε μια in house πρακτική αναζήτησης επαγγελματιών, κατάλληλα προσαρμοσμένη στην εταιρεία, θα μας βοηθήσει να κινηθούμε ταχύτερα σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Επομένως, η σημερινή ανακοίνωση δεν θα πρέπει να γίνει αντιληπτή μεμονωμένα αλλά ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής επενδύσεων σε ταλέντα, η οποία περιλαμβάνει τη μετακόμισή μας στο White City -το νέο μας hub στη Μ. Βρετανία- και την προσέγγισή μας στην ευέλικτη εργασία. Το άλμα στο μέλλον θα οδηγηθεί και θα κερδηθεί αποκλειστικά μέσα από την προσέλκυση και την επένδυση στα καλύτερα ταλέντα. Η Julie διαθέτει μεγάλη εμπειρία η οποία εκτείνεται στη δημιουργική, media, ψηφιακή και τεχνολογική βιομηχανία και έτσι είμαι ενθουσιασμένη που έχουμε μαζί μας κάποιον του δικού της βεληνεκούς».