Η Aία Relate ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας για την Kafea Terra, την εταιρεία που εισήγαγε και διανέμει αποκλειστικά από το 1988 στην ελληνική αγορά τον espresso Illy. Η Kafea Terra διακρίνεται για τη σύγχρονη βιομηχανική μονάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διαθέτει, καθώς και για τις μάρκες καφέ Dimello, Area 51, Three Continents by Dimello και Distillo, που παράγει και προσφέρει στο ελληνικό κοινό.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στρατηγικής και συμβουλευτικής επικοινωνίας, γραφείου Tύπου, media relations, concept και διοργάνωσης ενεργειών, καθώς και εκδηλώσεων.

Η επικεφαλής του τμήματος Brand Communication της Aία Relate, Μυρτώ Γκόνου, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Kafea Terra, την εταιρεία που αποτελεί το συνώνυμο του ποιοτικού καφέ για τον Έλληνα καταναλωτή, μία εταιρεία που ξεπερνάει κάθε φορά ακόμα και τα δικά της πρότυπα αριστείας και δίνει διαρκώς νέα διάσταση στην κουλτούρα του καφέ. Είναι τιμή μας που γινόμαστε μία ομάδα και προχωράμε δυναμικά στο μέλλον για να πετύχουμε τους κοινούς στρατηγικούς μας στόχους και να πολλαπλασιάσουμε την αξία των δράσεών μας».