Ανάθεση above και below-the-line επικοινωνίας
Τη διεύρυνση των στρατηγικών συνεργασιών συνεχίζει ο όμιλος επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Action Global Communications στην Ελλάδα, καλωσορίζοντας την Knauf Insulation στο πελατολόγιό της.

Η Knauf Insulation είναι εταιρεία κατασκευής σύγχρονων θερμομονωτικών και ηχομονωτικών υλικών, με παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Action Global Communications στην Ελλάδα ανέλαβε τη διαμόρφωση και υλοποίηση της above και below-the-line επικοινωνίας της Knauf Insulation, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων Media Relations, υπηρεσιών γραφείου Τύπου, στρατηγικό media buying και Social Media.

Στόχος της συνεργασίας είναι η συνολική προβολή των προϊόντων της Knauf Insulation, με γνώμονα την ενίσχυση του εταιρικού προφίλ της και τη διάδοση των λύσεων που παρέχει στον κατασκευαστικό κλάδο. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Απώτερος στόχος είναι να προβάλουμε αποτελεσματικά τα προϊόντα της εταιρείας, μέσα από μια σύνθεση καναλιών επικοινωνίας που έχουμε επιλέξει».