Τη συνολική στρατηγική επικοινωνία της Boehringer Ingelheim ανέλαβε η Action Global Communications και στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του δικτύου της εταιρείας σε σχετικό regional spec.

H Boehringer Ingelheim με δραστηριότητα στην Ελλάδα από το 1966, εξειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και προώθηση φαρμάκων. Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στον συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του PR πλάνου της εταιρείας, των υπηρεσιών Γραφείου Τύπου και Media Relations. Με στόχο τη γνωστοποίηση του καινοτόμου έργου της και των προηγμένων τεχνολογιών παραγωγής, θα δοθεί έμφαση στην ανάδειξη της εταιρείας, της φιλοσοφίας της και των αξιών που τη διέπουν.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Acting Country Manager της Action Global Communications στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η εξέλιξη αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της συντονιστικής ομάδας του δικτύου της Action Global Communications, που διεκδίκησε και πέτυχε τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Boehringer Ingelheim και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας μεγαλώνει περαιτέρω το portfolio της και εξελίσσει την εμπειρία της και σε άλλους επιχειρηματικούς κλάδους, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει την επιτάχυνση των προσπαθειών στρατηγικής ανάπτυξης που καταβάλλουμε από το περασμένο έτος και συνεχίζουμε μέσα στο 2019, χρονιά ορόσημο για την εταιρεία μας αφού συμπληρώνουμε 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά».