Η Peugeot ανέθεσε στην Accenture Song τον global creative λογαριασμό της, έπειτα από spec. Οι εργασίες ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2024 με στόχο την ενίσχυση της οικειότητας και της απήχησης της Peugeot στο νεανικό, global κοινό, υποστηρίζοντας τον σκοπό του brand να γίνει ο ηγέτης των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, μέχρι το 2025.

Η πρώτη καμπάνια θα φτάσει στις αρχές του 2024 με ένα full-360 integrated λανσάρισμα, επικεντρωμένη στο ηλεκτρικό Fastback SUV E-3008 ενώ θα ακολουθήσουν υποστηρικτικές ενέργειες για το νέο E-5008. Η επιλογή της Accenture Song σηματοδοτεί την ενοποίηση όλων των παγκόσμιων διαφημιστικών επικοινωνιών της Peugeot σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή-Αφρική, Νότια Αμερική, Μεξικό και Ασία-Ειρηνικό σε ένα agency.

«Τα τελευταία χρόνια, είδαμε δραματικές αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε ο Phil York, Επικεφαλής Marketing & Eπικοινωνίας της Peugeot. «Αυτός ο ταχύς ρυθμός αλλαγής απαιτεί τολμηρούς thinkers και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Accenture Song για να μας βοηθήσει στο ταξίδι της μεταμόρφωσής μας σε μια 100% ηλεκτρική μάρκα».

(Πηγή: Campaign)