Ανάθεση προώθησης και επικοινωνίας στην Ελλάδα
Η Weber Shandwick ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την προώθηση και επικοινωνία στην ελληνική αγορά της εταιρείας Barnes Greece, η οποία έκανε πρόσφατα την είσοδό της στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η Barnes International Realty πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες τα εγκαίνια των γραφείων της στην Αθήνα. Με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 60 πόλεις του κόσμου, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του luxury real estate. Το δίκτυο της Barnes αποτελείται από 85 γραφεία παγκοσμίως και διαχειρίζεται περισσότερα από 36.000 ακίνητα προς πώληση.

Η Barnes Greece αποτελείται από ομάδα συνεργατών με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε προορισμούς του εξωτερικού. Τα εγκαίνια των γραφείων της Αθήνας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Barnes International Realty, Thibault de Saint Vincent, ο International Development Director, Guillaume de Villiers και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Barnes Greece, Κατερίνα Μητσοτάκη.