Το Υπουργείο Ανάπτυξης ανέθεσε στη Warply τον σχεδιασμό, την τεχνική υλοποίηση και την υποστήριξη για το «καλάθι του νοικοκυριού» που λανσαρίστηκε πριν μερικές εβδομάδες σε όλα τα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

To «καλάθι του νοικοκυριού» ανανεώνεται κάθε Τετάρτη μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα e-καταναλωτής, με νέα προϊόντα από όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Πάνω από 1.000 κωδικοί προϊόντων, από 14 αλυσίδες σε 51 βασικές κατηγορίες αγαθών με τις πιο χαμηλές/συμφέρουσες για τον καταναλωτή-πελάτη αναρτώνται κάθε Τετάρτη πρωί στο e-καταναλωτής mobile app και στο e-katanalotis.gov.gr, που επίσης υλοποίησε η Warply.

Συγκεκριμένα, η Warply για το «καλάθι του νοικοκυριού» ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό, τη διασύνδεση και την εκπαίδευση των σούπερ μάρκετ, για την τεχνική υλοποίηση σε app και website, καθώς επίσης έχει αναλάβει τον ποιοτικό έλεγχο και εξέταση των δεδομένων που λαμβάνει από τις επιχειρήσεις, τις παραμέτρους που καταδεικνύουν -μέσω των αγορών- τις ανάγκες και τις τάσεις για τους ίδιους τους καταναλωτές και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης διαμορφώνει τις απαραίτητες αλλαγές στο «καλάθι του νοικοκυριού».