Η V+O Communication ξεκίνησε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και τη διαχείριση της στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΕΒΤ, τη διαχείριση του γραφείου Τύπου και συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα επικοινωνίας και εξωστρέφειας, υποστηρίζοντας τον Σύνδεσμο στην επίτευξη των στόχων του.

Η Χριστίνα Φατούρου, Γενική Διευθύντρια της V+O Communication, αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τον Σύνδεσμο σε θέματα επικοινωνίας και εξωστρέφειας. Αναμφισβήτητα, η συνεργασία μας με τον ΣΕΒΤ αποτελεί μια σημαντική πρόκληση σε αυτή την εποχή μετάβασης και θα είναι χαρά μας που θα δουλέψουμε μαζί με το Σύνδεσμο για να αναδείξουμε τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η βιομηχανία τροφίμων στην ελληνική μεταποίηση».

Η Βάσω Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια του ΣΕΒΤ, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη V+O Communication. Η εξωστρέφεια, η οργανωμένη και δομημένη επικοινωνία των δραστηριοτήτων και του καθημερινού έργου του Συνδέσμου αποτελούν στόχο μας, αλλά και καθημερινή πρόκληση. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από τη συνεργασία μας με τη V+O Communication θέλουμε να ενισχύσουμε την επικοινωνιακή προβολή των δράσεων και των πρωτοβουλιών μας, σε μια αγορά και σε καταναλωτές, που αλλάζουν και απαιτούν από εμάς και τα Μέλη μας εγρήγορση, υπευθυνότητα, ποιότητα, ασφάλεια, βιώσιμη επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη».