Δημιουργία animated παραμυθιού για τη σειρά Baby Care

Συνεργασία με τη Socialab ξεκίνησε η εταιρεία δερμοκαλλυντικών Pharmasept, δημιουργώντας ένα animated παραμύθι για τη σειρά Baby Care.

Συγκεκριμένα, η Pharmasept και η Socialab αποφάσισαν να δώσουν ζωή στα ελεφαντάκια που βρίσκονται στις συσκευασίες της σειράς Baby Care και να δημιουργήσουν τις «Ιστορίες της Μπου», μια σειρά από διαδραστικά επεισόδια με πρωταγωνίστρια το γνωστό μικρό ελεφαντάκι της σειράς, την Μπου. Οι ιστορίες πλαισιώνουν τη σειρά Baby Care με μικρές εκπαιδευτικές αφηγήσεις, που έχουν σκοπό να μάθουν στα παιδιά πράγματα για την καθημερινή φροντίδα τους με ευφάνταστο και ψυχαγωγικό τρόπο.

To πρώτο επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ σύντομα περισσότερα θα είναι διαθέσιμα μέσα από Facebook, Instagram και τo YouTube κανάλι της Pharmasept. Οι «Ιστορίες της Μπου» έρχονται να ενσαρκώσουν το μήνυμα φροντίδας της Pharmasept και να επικοινωνήσουν τις αξίες της εταιρείας που με αίσθημα ευθύνης και γνωρίζοντας πόσο ευαίσθητη και απαιτητική είναι η βρεφική επιδερμίδα, δημιούργησε τη σειρά Baby Care.