Τη Saatchi & Saatchi του Publicis Groupe επέλεξε η Siemens για την ανάθεση του παγκόσμιου διαφημιστικού λογαριασμού της, μετά από spec. Για το business, το οποίο περιλαμβάνει τόσο το corporate branding όσο και τα business units σε όλες τις μεγάλες αγορές, θα είναι επικεφαλής οι Saatchi & Saatchi Λονδίνου και Saatchi & Saatchi Γερμανίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη της παγκόσμιας B2B brand παρουσίας, ενώ άλλη μία παγκόσμια omnichannel καμπάνια έχει προγραμματιστεί για φέτος, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμη το σημείο εκκίνησης. Η τελευταία μεγάλη παγκόσμια brand campaign για τον τεχνολογικό γίγαντα ήταν το 2016 με τίτλο «Ingenuity for life» και την υπογραφή της Ogilvy New York, της WPP.

Το Publicis Groupe φαίνεται να έχει οφεληθεί από τη σχέση του με τον Khanh Huynh-Kürzinger, Head of Brand και Senior Vice-President της Siemens, ο οποίος μετακινήθηκε τον Σεπτέμβριο από την BSH. Αν και αρχικά επρόκειτο για κοινό εγχείρημα μεταξύ Siemens και Bosch, η BSH ανήκει πλέον αποκλειστικά στην Bosch. Η Saatchi & Saatchi επελέχθη από την BSH το 2018 για τον παγκόσμιο λογαριασμό της Siemens Home Appliances.

(Πηγή: Campaign)