Αναλαμβάνει τη στρατηγική και διαχείριση marketing
Η Mindhaus, μέλος της V+O Greece, αναλαμβάνει τη συμβουλευτική σε θέματα στρατηγικής branding και marketing, καθώς και τη συνολική διαχείριση δράσεων προώθησης και προβολής (full-service marketing management) σε Β2C και B2B επίπεδο για το 5* Amada Colossos Resort στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο της διευρυμένης αυτής συνεργασίας, η Mindhaus είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της στρατηγικής και των ενεργειών branding, marketing και επικοινωνίας, αλλά και τη συνολική διαχείριση ζητημάτων marketing σε online και offline επίπεδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει την ευθύνη για την παροχή συμβουλών, την επίβλεψη και την υποστήριξη σε θέματα που αφορούν στο branding και το brand storytelling, στο δημιουργικό, και στην ψηφιακή παρουσία και τα online εργαλεία.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει την υποστήριξη σε θέματα B2B marketing, στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και εκθέσεις και στην υλοποίηση εστιασμένων fam και press trips. Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης, Γενικός Διευθυντής της Mindhaus, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας να συμμετέχουμε σε ένα τόσο ξεχωριστό και υψηλών προδιαγραφών project όπως είναι το 5* Amada Colossos Resort, αναλαμβάνοντας την ενίσχυση της ταυτότητάς του και την αποτελεσματική προώθηση και προβολή του στις βασικές αγορές του ελληνικού τουρισμού».