Με εξειδίκευση στο global brand strategy και το financial consultancy, η εν λόγω εταιρεία αποτελεί θυγατρική της Millward Brown, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες marketing research στον κόσμο με 77 γραφεία σε 51 χώρες.

Η Π. Λυκούρη η οποία εντάχθηκε στη Civitas το 1997 και ανέλαβε το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας το 2008, μίλησε για την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στη Νέα Υόρκη: «Η πρόταση της Millward Brown Optimor αποτελεί τιμή για εμένα. Σήμερα, αναλαμβάνω την πρόκληση αυτή με τα καλύτερα δυνατά εφόδια. Η θητεία μου στη Civitas, μια εταιρεία που στα 17 της χρόνια είναι πρωτοπόρος στην αγορά μας, ήταν αυτή που μου έδωσε τα εχέγγυα για το βήμα μου αυτό. Είμαι περήφανη που υπηρέτησα τη Civitas και ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιώργο Φλέσσα για την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξή του, αλλά και όλη την ομάδα της Civitas για τα 14 τόσο δημιουργικά μας χρόνια. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες και πελάτες μας για την άριστη συνεργασία και τις αμέτρητες εμπειρίες που μοιραστήκαμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Φλέσσας, Διευθύνων Σύμβουλος της Civitas, δήλωσε σχετικά: «Όταν μια εταιρεία του επιπέδου της Millward Brown επιλέγει ένα καταξιωμένο στέλεχος της Civitas, όπως η Πανδώρα, είναι μια μεγάλη αναγνώριση της ίδιας, αλλά και της δουλειάς που κάνουμε ως εταιρεία. Η Πανδώρα, στα 14 χρόνια που είναι μαζί μας και ιδίως ως γενική διευθύντρια, εργάστηκε με ζήλο προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε σήμερα η Civitas να έχει μια εξαιρετική ομάδα στελεχών πρώτης γραμμής. Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για την ανεκτίμητη προσφορά της και της εύχομαι κάθε επιτυχία».