Συνεργασία με την Mediacube ξεκίνησε η Terra Creta, για την ψηφιακή της προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ως στρατηγικός συνεργάτης, η Mediacube ανέλαβε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο online προώθησης με Performance & Awareness καμπάνιες σε Facebook, Instagram & LinkedIn. Βασικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και εδραίωση του brand τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε χώρες του εξωτερικού όπως Γαλλία, Γερμανία και Βέλγιο.

Η Terra Creta ιδρύθηκε το 2001, με φιλοσοφία βασισμένη στην ολική ποιότητα, στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της και στην παραγωγή υγιεινών βιώσιμων τροφίμων που συμβάλλουν σε ένα τρόπο ζωής σε αρμονία με τη φύση.

Σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παραγωγής και διάθεσης ελληνικού ελαιολάδου με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κολυμβάρι Χανίων. Η εταιρεία εξάγει πλήρεις σειρές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων, επιτραπέζιες ελιές και βαλσάμικα ξύδια, σε περισσότερες από 45 χώρες στον κόσμο, έχοντας αποσπάσει πληθώρα διακρίσεων και βραβείων.