Η Max Media ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Κάμπος Χίου ΑΕ και συγκεκριμένα τους φυσικούς χυμούς και τη σειρά Φρουτοποτών της. Το έργο που έχει αναλάβει η Max Media Greece αφορά στο campaign performance στον στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνίας της μάρκας (τόσο σε brand όσο και Media Performance), με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων όπως το TV Scanner, που διασφαλίζουν το response optimization του offline budget.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη νέα μας συνεργασία με τη γοργά αναπτυσσόμενη εταιρεία Κάμπος Χίου ΑΕ, καθώς, με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει στη Max Media Greece γύρω από το campaign media performance και τα εργαλεία που διαθέτουμε, αδημονούμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην ενίσχυση και ανάπτυξη του brand στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Χάρης Λαούδης, Managing Partner της Max Media Greece.

O Τράνταλης Γιάννης, CCO της Κάμπος Χίου ΑΕ, επισήμανε πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με τη Max Media Greece, η ομάδα της οποίας μας κέρδισε από τη πρώτη στιγμή. Είμαστε σίγουροι ότι σηματοδοτείται έτσι μια νέα περίοδος ολιστικής υποστήριξης του brand μας στην Ελλάδα και ενίσχυσής του μακροπρόθεσμα».