Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα απονεμηθούν τα 4α επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία θέτουν στο επίκεντρο τη γυναίκα και επιβραβεύουν γυναικείες προσωπικότητες του επιχειρηματικού -και όχι μόνο- χώρου, οι οποίες με τις πρωτοβουλίες, το έργο και τις δράσεις τους σηματοδοτούν μια εποχή, όπου η γυναίκα πρωταγωνιστεί σε θέσεις με νευραλγικό ρόλο.

Τα φετινά βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας.

Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Alpha Bank και η Εθνική Ασφαλιστική, ασημένιος χορηγός η EY Ελλάδος και χάλκινοι χορηγοί ο ΑΒ Βασιλόπουλος και η ΔΕΗ. Ο θεσμός διοργανώνεται από την Palladian Communications και την GK Media Publishing.