Ως Senior Advisor Investment & Banking.

Η Global Sustain σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην αύξηση της ζήτησης εξειδικευμένων υπηρεσιών ESG (Environment, Social & Government) προχώρησε στην προσθήκη ενός ακόμα στελέχους στην ομάδα της.

Ο Γιάννης Καραφωτιάς αναλαμβάνει τη θέση του Senior Advisor Investment & Banking, ως υπεύθυνος για την υποστήριξη πελατών στον χρηματοπιστωτικό τομέα, τον σχεδιασμό, την κατάρτιση και την παρακολούθηση των πολιτικών ESG, με συμμετοχή σε έργα, αλλά και σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ο Γ. Καραφωτιάς μετρά πάνω από δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας σε θέσεις ευθύνης στον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό τομέα, διαθέτοντας εμπειρία σε διάφορες επενδυτικές και τραπεζικές λειτουργίες, στη διαχείριση θεσμικού χαρτοφυλακίου και ιδιωτικών λογαριασμών πελατών.

Ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα της Global Sustain. Πρόκειται για ένα στέλεχος με μακρά εμπειρία στον χώρο των επενδύσεων, ενώ η συμβολή του θα είναι εξαιρετικά σημαντική στην υποστήριξη πελατών, προσφέροντας εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ESG».