Η ForestView ανέλαβε τη συνολική digital προώθηση της υπηρεσίας My Windows της Alumil σε Ελλάδα και Κύπρο. Το My Windows αποτελεί μια υπηρεσία της Alumil, η οποία βοηθά όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νέα ή να αντικαταστήσουν τα παλιά τους κουφώματα, στο πλαίσιο και του προγράμματος «Εξοικονομώ», προσφέροντάς τους τη δυνατότητα με 3 βήματα μέσα από το Alumil.com, να βρουν έναν αξιόπιστο κατασκευαστή και να λάβουν προσφορά.

H ForestView σχεδίασε και υλοποιεί τη συνολική digital media στρατηγική, με στόχο τόσο την ενδυνάμωση του awareness στο στοχευμένο κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για αγορά και ανακαίνιση κουφωμάτων αλουμινίου όσο και στη δημιουργία ποιοτικών leads, από ενδιαφερόμενους που ζητούν και λαμβάνουν προσφορά έργου μέσα από την υπηρεσία της Alumil.

H καμπάνια είναι ενεργή σε πολλαπλά digital κανάλια, στοχεύοντας στην αποδοτικότερη χρήση του budget, και συγκεκριμένα, τη δημιουργία leads με χαμηλό κόστος απόκτησης. Για τον σκοπό αυτόν, χρησιμοποιούνται video και, κυρίως, στατικά εικαστικά μέσω των Social Media της Alumil και του Google inventory με καμπάνιες Search / Display / Smart & Performance max.