Ο Dick Van Motman, μέχρι πρότινος Global President των Dentsu brand agencies, χρίστηκε Global Chief Executive Officer, Creative και θα συνεργαστεί στενά με τον Gordon Bowen, τον συνιδρυτή της Mcgarrybowen, ο οποίος με τη σειρά του θα αναλάβει τον ρόλο του Chief Creative Officer του Dentsu Aegis Network. Ο Bowen θα παραμείνει και πρόεδρος της Mcgarrybowen.

Αποστολή του Van Motman είναι να «αναπτύξει και να εξελίξει τη δημιουργική πρόταση» του δικτύου διεθνώς, ενώ ο Bowen έχει αναλάβει να δώσει ώθηση στη δημιουργική απόδοση της Dentsu Aegis. Και οι δύο θα συμμετέχουν στην εκτελεστική επιτροπή της, λογοδοτώντας απευθείας στον executive chairman και chief executive officer Tim Andree, ο οποίος αντικατέστησε τον Jerry Buhlmann τον Νοέμβριο.

«Οι δύο αυτές σημαντικές προσθήκες στην εκτελεστική μας ομάδα θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεση των πελατών μας με το πλήρες εύρος των παγκοσμίου κλάσης δυνατοτήτων μας. Οι πελάτες θέλουν να συνεργάζονται με agencies που παρέχουν εξαιρετικές, συνεπείς υπηρεσίες, που μπορούν να λειτουργήσουν ολιστικά σε παγκόσμια κλίμακα και αυτή η ανακοίνωση αποτελεί κομβικό βήμα προς την οργάνωση της δουλειάς μας γύρω από αυτές τις προτεραιότητες», δήλωσε ο Tim Andree.
(Πηγή: TheDrum)