Η Worldpanel τιμά τις παγκόσμιες μάρκες που έχουν αποδείξει τη δύναμη και την προσαρμοστικότητά τους, με τα βραβεία «Most Resilient Brands 2022». Συγκεκριμένα, το τμήμα της Kantar Worldpanel κατέταξε τα 50 εμπορικά σήματα FMCG που προσέλκυσαν τον μεγαλύτερο αριθμό νέων shoppers.

Έξι από τα «Most Resilient Brands 2022» αναγνωρίζονται σε ειδική τελετή στα Cannes Lions, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων εμπορικών σημάτων στην κατάταξη: Sprite και Sunsilk. Και τα δύο προσέλκυσαν περισσότερους από 30 εκατ. νέους αγοραστές μεταξύ 2021 και 2022 – ένα επίτευγμα που προηγουμένως είχε επιτευχθεί μόνο από την Dettol κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι εκπρόσωποι των Sprite (#1 στην κατάταξη), Sunsilk (#2), Lays (#4), Oreo (#5), L’Oréal Paris Elvive (#30) και Vanish (#49) συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Σχολιάζοντας τους νικητές, ο Guillaume Bacuvier, Διευθύνων Σύμβουλος, Kantar, Worldpanel Division, δήλωσε: «Τα δύο brands ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές προς την επιτυχία, με τη Sprite να επικεντρώνεται σε παγκόσμια πλατφόρμα που ενθαρρύνει τους αγοραστές να επιλέγουν τη μάρκα πιο συχνά, και τη Sunsilk να επενδύει σε στοχευμένη καινοτομία που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των καταναλωτών σε συγκεκριμένες αγορές».