Με ένα real life σενάριο που εκφράζει την ταυτότητα της μάρκας και με τεχνική χειροποίητων «muppets», βγήκε στον αέρα το νέο σποτ της Klinex.

Με ένα real life σενάριο που εκφράζει την ταυτότητα της μάρκας και με τεχνική χειροποίητων «muppets», βγήκε στον αέρα το νέο σποτ της Klinex. Στόχος της ταινίας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές σχετικά με την κοινωνική καμπάνια της μάρκας, «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο». Το σενάριο αναφέρεται στη σιγουριά που νιώθουν τα παιδιά όταν, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, έρχονται ο μπαμπάς ή η μαμά να πουν «μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ».

Η Klinex απευθύνεται στους γονείς, λέγοντας ότι «όταν δεν μπορείτε να είστε εσείς εδώ, είμαστε εμείς». Για τη δημιουργία της ταινίας επιστρατεύτηκε η τεχνική Stop Motion animation, με χειροποίητες κούκλες από μαλλί και άλλα υλικά, με ύψος 20 εκατοστών, που «ζωντανεύουν» με μικροκινήσεις. Η δημιουργική ιδέα και το σενάριο ανήκουν στη Solid Havas, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Έφη Παππά και Ίριδα Ζόνγκα. Την ομάδα της Takes 2 Productions που έκανε την παραγωγή, πλαισίωσαν οι Adeena Grubb (Puppet maker), Max Martin (Animator), Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (Art Director) & Γιώργος Κόκκαλης (Διευθυντής Φωτογραφίας).