Η ΙΔΕΑ Η νέα ταινία της µπίρας Άλφα µε τίτλο «Πραγµατικά µαζί» και την «υπογραφή» της Soho Square, φέρνει στο προσκήνιο το ερώτηµα για το ποια είναι η σχέση των ανθρώπων µε το κινητό τους και πώς αυτή επιδρά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Το ερώτηµα αυτό προέκυψε παρατηρώντας το σύγχρονο φαινόµενο του phubbing. Η ταινία παρουσιάζει ένα ζευγάρι στην έξοδο του, όπου ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, ενώ βρίσκεται µε τον/τη συνοδό του, ασυναίσθητα αφαιρείται και στρέφεται στο κινητό και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να παρεµβάλλονται νοητά διάφορες προσωπικότητες αναµεσά στο ζευγάρι και οι δυο τους να αποµακρύνονται, ενώ βγήκαν για να είναι µαζί.

Η στιγµή της συνειδητοποίησης έρχεται «µαζί µε τη στιγµή της απόλαυσης µιας µπίρας Άλφα», είναι η στιγµή που το κινητό γυρνά µε την οθόνη προς τα κάτω. Η ταινία µε τη χαρακτηριστική µουσική του Φοίβου Δεληβοριά είναι µια ιδέα της Soho Square, η οποία επιµελήθηκε και την υπόλοιπη καµπάνια που θα τρέξει σε outdoor, Ραδιόφωνο αλλά και σε digital Μέσα. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Avion Films.