Αίσθηση μυστηρίου που εντείνεται σταδιακά αποπνέει το νέο spot του Sony PlayStation για την ανανεωμένη συνδρομητική του υπηρεσία, PS Plus. Η «σκοτεινή» ταινία, με την υπογραφή της Adam & Eve/DDB, ακολουθεί τον Mr Malcolm, ο οποίος, αν και αρχικά φαίνεται ένας συνηθισμένος άνθρωπος, όσο εξελίσσεται το σποτ, έρχονται στην επιφάνεια οι διαφορετικές «ζωές» που έχει ζήσει.

«Γιατί να είσαι κάτι, ενώ μπορείς να είσαι οτιδήποτε;», είναι το ερώτημα που απευθύνει η διαφήμιση, καλώντας τους θεατές να εξερευνήσουν τους άπειρους κόσμους που τους είναι ακόμη άγνωστοι, περιλαμβάνοντας μια σειρά από «easter eggs» και αναφορές σε παιχνίδια του brand.

Ο Eric Lempel, Senior Vice-President και Head of Global Marketing, σχολίασε: «Η δουλειά δεν τελειώνει μετά το λανσάρισμα. Το προϊόν είναι ζωντανό και εξελίσσεται διαρκώς και η ανάπτυξη μετά το λανσάρισμα χρειάζεται συνεχές marketing ώστε να κρατήσεις τους καταναλωτές engaged».

«Μία ακόμη πρόκληση στην επικοινωνία μιας υπηρεσίας είναι ότι συνήθως υπάρχουν πάρα πολλά features που πρέπει να παρουσιαστούν, ειδικά σε ένα σποτ 60’’. Εσκεμμένα αποφύγαμε να στριμώξουμε όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν τα μέλη μας με την υπηρεσία. Αντίθετα, εστιάσαμε σε αυτό που παρέχει στον πυρήνα του: ανακάλυψη, engagement και ενθουσιασμό».

(Πηγή: TheDrum)