Το νέο του πρόγραμμα για την περίοδο 2019-2020 παρουσίασε ο Σκάι.

Ο σταθμός φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον τηλεοπτικό στίβο «έχοντας αφουγκραστεί τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, επιδεικνύοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αποφασιστικότητα», ανέφερε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου, Εύη Κουτσαυτάκη. Σύμφωνα με την ίδια, το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα είναι πολυεπίπεδο, υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα και σημαντικές συνεργασίες, ενώ η ενημέρωση εξακολουθεί να αποτελεί και φέτος σημαντικό πυλώνα του προγράμματος.

Τέλος, και η εικόνα του Σκάι αναβαθμίζεται πλήρως, καθώς φέτος ολοκληρώνεται η επένδυση σε σύγχρονο τηλεοπτικό εξοπλισμό για την παραγωγή όλων των εκπομπών, εξωτερικών και εσωτερικών, σε High Definition. Παράλληλα, συνεχίζεται η επένδυση σε τρισδιάστατα γραφικά. Το νέο πρόγραμμα λανσάρεται υπό το μήνυμα «Και τώρα η σειρά του Σκάι», με τον Εμπορικό Διευθυντή, Γιάννη Σφακιανάκη, να επισημαίνει ότι είναι το «πλουσιότερο, ωραιότερο και πιο συλλεκτικό που είχαμε ποτέ».

Η Εύη Κουτσαυτάκη αναφέρθηκε επίσης στην αυτοτέλεια και οικονομική επάρκεια του Σκάι, ως του μόνου ιδιωτικού σταθμού με θετικό πρόσημο και υγιές οικονομικό προφίλ, «γεγονός που μας καθιστά μία δυνατή επιχείρηση με σαφή προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης». Τόνισε επίσης ότι αρχίζει να διακρίνεται η αρχή μιας περιόδου όπου η συνολική ανάπτυξη μπορεί και να ξεπεράσει τις προσδοκίες, ενισχύοντας τη δαπάνη στην τηλεόραση, ενώ διατύπωσε την προσδοκία η νέα κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη χορήγηση νόμιμων θεματικών και περιφερειακών αδειών. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Λοΐζος Ξενόπουλος, Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού.