Ο όμιλος Σκάι εξέδωσε χθες ανακοίνωση, αναφορικά με τη διαδικτυακή μετάδοση της παραγωγής Big Brother. Σε αυτήν επισημαίνει, ότι «δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων». Διευκρινίζει, ότι όσα έλαβαν χώρα κατά το live streaming του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, «καθώς με τα λεγόμενά του, όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο όμιλός μας». Επίσης, αναφέρει, ότι η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου και ότι προχώρησε στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφαλείας που τη διέπουν.

Και καταλήγει: «Το σύνολο του προσωπικού του ομίλου μας, η διοίκηση και η κοινωνική του δράση σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα, επιβεβαιώνουν και θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν έμπρακτα την απαρασάλευτη υπεράσπιση αξιών, όπως η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η ανθρωπιά».